Totál Dráma Sziget & Totál Dráma Akció & Totál Dráma Világturné & Totál Dráma A Sziget Fellázad
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Egyéb/Szórakozás
 
TDI
 
TDA
 
TDWT
 
TDROTI
 
Saját évadok
 
A TD alkotói

A Totál Dráma Alkotói

Jennifer Pertsh,történetíró,sorozatíró, és egyike a Torontóban található,tini,- és családi filmekre specializálódott Fresh TV munkatársainak.A Fresh TV előtti karrierje a Nevlana Ltd.-nél kezdődött,itt íroként munkálkodott.A Fresh TV-nél iróként és társrendezőként tevékenykedik a 6teenben,a Totál Dráma Szigetben,a Totál Dráma Akcióban és a Totál Dráma Világturnéban is.Társrendezője a Felsapannolva című rajzfilmnek is.

 Tom McGillis a Fresh TV elnöke.Jennifer Pertsch-el együtt ő volt az alkotója és vezető rendezője a 6teen,Total Dráma Sziget, a Totál Dráma Akció, és a Totál Dráma Világturné animációs sorozatoknak.Szintén vezető rendezője a Felspannolva című rajzfilmnek.

 

 

Todd Kauffman egyike volt a Totál Dráma Sziget rendezőinek,és egyike a Totál Dráma A Sziget Bosszúja rendezőinek.

 

 

Mark Thornton egyike volt a Totál Dráma Sziget rendezőinek,egyedüli rendezője a Totál Dráma Akciónak,és egyike a Totál Dráma A Sziget Bosszúja rendezőinek.

 

 

Keith Oliver egyike a Totál Dráma Világturné és Totál Dráma A Sziget Bosszúja rendezőinek.

 

 

Chad Hicks egyike a Totál Dráma Világturné és Totál Dráma A Sziget Bosszúja rendezőinek.

by:Menyus

 
Óra
 
Látogatók
Indulás: 2009-10-14
 
Chat
 
Szavazás
Hogy tetszik az oldal?(pontokban kifejezve)
1(egyáltalán nem)
2
3
4
5
6
7
8
9
10(nagyon)
  
 
Szavazás
Melyik a kedvenc évadod?
  
 
Ne lopj!

Ne Lopj! ;)

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!